10 juli 2010

Vrijwillig genomineerd?

En dan zit je daar opeens in de Voorste Venne met de genomineerde voor vrijwilliger van het jaar van de gemeente Heusden. Althans dat dacht ik. Iedereen had mij weer eens goed beet. Ik begon gisteren al te twijfelen aan de oprechtheid van sommige mensen, maar ach waarom zou ik vraagtekens zetten bij de nominatie van Stijn. De goed de man heeft al zoveel betekend voor de club, maar ook daarbuiten. Why me?

En de 3e genomineerde is Jesse Nederlof............................... "Zijn we er toch ingetuind"

Maar goed ik vond het hartstikke leuk en eervol om één van de drie overgebleven "kandidaten" te zijn. Het is toch een stukje waardering voor je werk en dat is altijd heel fijn. Verder doe ik gewoon mijn ding. Ik bedoel ik heb nu ook weer niet de drang om elke dag naar een speech van deze wethouder te moeten luisteren. Dan wil ik toch liever betaald krijgen.

Overgens ben ik het niet geworden. Een groenvoeter van in de 70 ging met de prijs aan de haal voor vele jaren arbeid op het gebied van uilenkasten, natuurbeheer etc. Prima dat deze man gewonnen heeft. Zijn kasten komen nog wel aan de beurt.... Uilenbal!

Nee, ik gun het iedereen van harte, al had wel wat meer aandacht verwacht voor alle genomineerde. Ik vond het behoorlijk amateuristisch. Zo ga je dan ook weer niet met vrijwillgers om. Graag had ik even iedereen persoonlijk een hand willen geven op het podium. Nu verdween iedereen meteen weer in de anonimiteit.

Natuurlijk heb ik mijn avond hierdoor verder niet laten verpesten. Free drinks for everybody the hole evening, so thats not bad. Volgend jaar nomineren we gewoon weer een ander uit de kring. Liefhebbers?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten